IC systems
 

Invoice productlogo
Äntligen en tjänst för dig som inte skickar många fakturor per år men ändå vill dra nytta av fullservice för att få betalt. Använder du en redovisningsbyrå, gör du det lätt även för den. Alla bokföringsdata som behövs, skickar vi direkt från tjänsten och dom kan också själva gå in i tjänsten när dom behöver. Du registrerar fakturan själv. Tjänsten är webbaserad.

Distribution av fakturor
Vi distribuerar dina fakturor som din kund vill. De flesta vill fortfarande ha pappersfakturor. Elektronisk faktura ingår, om din kund begär det och kan ta emot den.

Finansiera Dina fakturor
Behöver du finansiera en eller flera fakturor kontaktar du oss. Godkänns din begäran finns pengarna på ditt konto nästa arbetsdag.

Tillgång till fakturor
Har du tillgång till internet, har du också tillgång till dina fakturor. Du har bra överblick över dina fakturor, kan skriva ut fakturakopia, se om fakturan är betald

Krav och inkasso ingår
Krav och inkasso ingår. Vi skickar ut en betalningspåminnelse och ett inkassokrav innan obetald faktura förs vidare för ytterligare inkassoåtgärder.

Vad kostar det?
För allt detta betalar du 29 kronor per faktura och en årsavgift på 600 kronor. Mervärdesskatt tillkommer.
 Relaterat
Nyheter
2012-04-22:
Föreningar slipper inte revisor
Om din förening får offentliga bidrag mer än 220000 kronor måste föreningens räkenskaper granskas av en auktoriserad revisor. - När det gäller verksamhet som bedrivs med stöd av skattemedel är det rimligt att verksamheten bedrivs öppet och granskas av revisorer, säger jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (FP) i en artikel i tidningen Riksdag & Departement.

Riksdagsledamoten Börje Vestlund ställde en interpellationsfråga i riksdagen om detta krav på föreningar.

- Jag förstår inte varför regeringen inte är lika ambitiös med att vilja minska regelbördan för föreningar och organisationer, som man är när det gäller företag.

Revisorskravet har som bekant tagits bort för företag men för föreningar och organisationer är det inte borttaget.
2012-04-22:
Svensk Industriförening väljer eventlösning från Invoice Company
Svensk Industriförening har valt Invoice Company som leverantör av en lösning för publicering av sina events. Svensk Industriförenining är en arbetsgivarorganisation med knappt 30 branschorganisationer som medlemmar. Sinf och föreningarna arrangerar årligen en mängd aktiviteter och events.

För att samla information om alla aktiveteter valde Sinf en lösning som vi fick leverera, www.sinfevents.se.

På siten publiceras eventen. Deltagarna kan bokar själva in sig. För de event där deltagaren skall faktureras är eventsystemet integrerat med våra fakturatjänster.
2012-04-22:
Deklarera året runt
Skatteverket planerar att man från nästa år skall kunna deldeklarera. Har man sålt sin bostad eller sålt av aktier är tanken att du redan nästa år skall kunna deklarera detta direkt. Skatteverket kan inte bestämma taxering löpande under året men kan däremot löpande bygga på deklarationen med nya affärshändelser.

Fördelen är också att Skatteverket tidigare kan informera om vilka skattemässiga konsekvenser en viss affär får. På det viset hoppas Skatteverket att privatpersoner och företag skall få ökad ekonomisk översyn.

Senast 1 januari 2013 räknar Skatteverket med att deldeklaration skall vara möjligt.
Fler nyheter

Artiklar
Europeiskt betalningsföreläggande - ny möjlighet att få betalt
Ny lag har börjat gälla som underlättar att få betalt för en fordran i alla EU-länder. En klar fordr...
Läs mer
Mervärdesskatt om du redovisar i Euro
Företag, som har sin redovisning i euro vid redovisningen av uppgifter om mervärdesskatt enligt skat...
Läs mer
Januarikonkurserna ökar trots bra fart i ekonomin
UC publicerade sin konkursstatistik idag. Företagskonkurserna steg med 5 % i januari jämfört med sam...
Läs mer

  
webmaster    disclaimer   copyright IC the Invoice Company Sweden AB, 2006
Telefon: 018-4309980
Fax: 018-127202