IC systems
 

IC tools Logo
Vi har en välfylld verktygslåda av program som vi använder i våra tjänster. Det är specialprogram som gör olika uppgifter i våra systemlösningar. Samtliga verktyg kan anpassas efter dina behov. Tveka inte att höra av dig om hur dessa verktyg kan integreras i dina lösningar.IC print
IC print är en programvara som skapar fakturor med olika formgivning från text- eller XML-filer. Programmet kombinerar olika typer av dokument för att optimera portot samt skapar färdiga PDF:er för utskrift och kuvertering hos professionellt printhouse. Programmet används i tjänsten IC Invoice™ Det kan anpassas för klientens speciella behov. Denna tjänst installeras olika beroende på i vilken applikation den skall användas. Kontakta oss för en diskussion om hur programmet skulle kunna implementeras i ditt system.

IC commutor
IC commutor är det integrationsverktyg du behöver för att exportera och importera information mellan ditt administrativa system och andra system. Programmet är specialanpassat för att hantera integrationen med IC Invoice™. Programmet kan också anpassas för att lösa ditt behov. Idag finns programmet klart för integration med Visma SPCS Administration och Mamut Enterprise. Nya versioner utvecklas i gott samarbete med andra systemleverantörer och kommer att presenteras efterhand här på siten.

IC invoicehotel
IC invoicehotel är en tjänst som visar hur fakturan såg ut när den skickades ut till kunden. Tjänsten används för att visa eFaktura i Internetbanken men även helintegrerat i tjänsten IC Invoice™ för visning av samtliga fakturor oavsett distributionssätt. Tjänsten kan integreras i andra administrativa system.
 Relaterat
Nyheter
2012-04-22:
Föreningar slipper inte revisor
Om din förening får offentliga bidrag mer än 220000 kronor måste föreningens räkenskaper granskas av en auktoriserad revisor. - När det gäller verksamhet som bedrivs med stöd av skattemedel är det rimligt att verksamheten bedrivs öppet och granskas av revisorer, säger jämställdhetsminister Nyamko Sabuni (FP) i en artikel i tidningen Riksdag & Departement.

Riksdagsledamoten Börje Vestlund ställde en interpellationsfråga i riksdagen om detta krav på föreningar.

- Jag förstår inte varför regeringen inte är lika ambitiös med att vilja minska regelbördan för föreningar och organisationer, som man är när det gäller företag.

Revisorskravet har som bekant tagits bort för företag men för föreningar och organisationer är det inte borttaget.
2012-04-22:
Svensk Industriförening väljer eventlösning från Invoice Company
Svensk Industriförening har valt Invoice Company som leverantör av en lösning för publicering av sina events. Svensk Industriförenining är en arbetsgivarorganisation med knappt 30 branschorganisationer som medlemmar. Sinf och föreningarna arrangerar årligen en mängd aktiviteter och events.

För att samla information om alla aktiveteter valde Sinf en lösning som vi fick leverera, www.sinfevents.se.

På siten publiceras eventen. Deltagarna kan bokar själva in sig. För de event där deltagaren skall faktureras är eventsystemet integrerat med våra fakturatjänster.
2012-04-22:
Deklarera året runt
Skatteverket planerar att man från nästa år skall kunna deldeklarera. Har man sålt sin bostad eller sålt av aktier är tanken att du redan nästa år skall kunna deklarera detta direkt. Skatteverket kan inte bestämma taxering löpande under året men kan däremot löpande bygga på deklarationen med nya affärshändelser.

Fördelen är också att Skatteverket tidigare kan informera om vilka skattemässiga konsekvenser en viss affär får. På det viset hoppas Skatteverket att privatpersoner och företag skall få ökad ekonomisk översyn.

Senast 1 januari 2013 räknar Skatteverket med att deldeklaration skall vara möjligt.
Fler nyheter

  
webmaster    disclaimer   copyright IC the Invoice Company Sweden AB, 2006
Telefon: 018-4309980
Fax: 018-127202